fbpx

Echipamente profesionale pentru suprafete perfecte

Cea mai mare problema atunci cand vine vorba de zugravit este murdaria si timpul indelungat, necesar acestei activitati. Daca ai in plan sa zugravesti casa, sau lucrezi in domeniul constructiilor ai nevoie de un ajutor de nadejde pentru a finaliza proiectul la termen si bine. O pompa pentru vopsit si zugravit profesionala este utilajul perfect capabil sa asigure un volum mare de munca intr-un timp scurt, cu un numar redus de personal.

Avantajele utilizarii unei pompe pentru zugravit

Daca nu ai lucrat pana acum cu o pompa pentru zugravit, sigur te intrebi care sunt avantajele utilizarii unei pompe in locul trafaletului sau a periilor.

Mai multe functionalitati intr-un singur utilaj

Cele mai moderne pompe sunt prevazute cu pistoale performante ce permit procesarea fara probleme a materialelor, indiferent de natura lor sau vascozitatea acestora: vopsea pe baza de ulei, acrilica, amorse, materiale de acoperire, vopseluri acrilice pe baza de rasina, emulsii, latex, etc.

In loc sa folosesti ustensile diferite pentru fiecare tip de material, poti sa iti faci viata mai usoara folosind un singur echipament – pompa airless.

Eficiente pentru suprafete mari, in timp rapid

Principalul avantaj al pompei pentru zugravit este viteza. Daca lucrezi in domeniul constructiilor sau pur si simplu vrei sa renovezi casa, o pompa pentru zugravit te poate ajuta sa realizezi lucrarea in timp util, fara a fi nevoie de o echipa mare de muncitori. Cu utilajul potrivit nu numai ca vei economisi timp pentru pregatirea materialului, vei economisi timp si pentru curatenia de dupa.

Acoperire perfecta, fara efort

Zugravitul cu trafaletul este o adevarata arta, ai nevoie de maiestie pentru a obtine suprafete perfecte. Cu o pompa pentru zugravit oricine poate obtine o acoperire perfecta chiar daca suprafata este neuniforma. Fata de echipamentele traditionale, aceasta asigura o pulverizare mai fina si o acoperire mult mai buna si uniforma.

Cum sa alegi cea mai potrivita pompa de zugravit pentru aplicatiile tale?

Daca ai decis sa utilizezi tehnologia in detrimentul tehnicilor traditionale, iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara o pompa pentru zugravit.

Alegerea corecta a utilajului influenteaza atat productivitatea cat si consumul de material. De aceea, este necesar sa stii ca exista o gama larga de produse ce opereaza pe principii diferite, echipate cu tehnologii diferite in functie de utilizare. De la pompe cu piston, pompe cu diafragma, echipamente semi-profesionale pentru zugravit pana la pompe cu snec pentru aplicarea tencuielii – selectia unei pompe trebuie facuta, in primul rand, pe baza nevoilor tale.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este acela ca, in functie de materialul folosit si de domeniul de aplicare exista diferite metode de pulverizare, cum ar fi:

Airless

Aceasta metoda atomizeaza aerul folosind presiunea materialului in sine. Pompa presurizeaza materialul iar acesta este difuzat intr-un jet de pulverizare fin atomizat.

Este de departe cea mai potrivita tehnologie folosita pentru aplicarea emulsiilor atat de profesionisti in munca lor pe santiere cat si de amatori in arta zugravitului. O pompa airless este intotdeauna alegerea potrivita pentru cei care isi doresc o acoperire uniforma si o finisare perfecta.

HVLP (High Volume Low Pressure)

Este o metoda de pulverizarea de joasa presiune ideala pentru cei ce-si doresc control deplin asupra lucrarilor. Prin aceasta metoda se utilizeaza un volum mare si o presiune scazuta a aerului, de pana la 0,07 bari. Materialul este complet atomizat iar presiunea joasa si volumul mare de aer asigura picaturi de material mai mari si mai putini vapori la pulverizare.

Indiferent de ceea ce vrei sa vopsesti, de la pereti mari, la obiecte mici de mobilier, ai garantat aspectul profesional si rezultate de calitate fara prea mult efort.

AirCoat

Prin acest procedeu materialul este fortat prin duza la o presiune relativ scazuta printr-o pompa cu piston sau diafragma, iar aerul comprimat este utilizat pentru a ajuta la atomizare. Se realizeaza o atomizare fina pentru un finisaj perfect.

Cu totii stim ca algerea unei pompe nu este chiar atat de simpla. De aceea, la Eurotech gasesti solutii mereu la indemana, consultanta de specialitate si o gama variata de echipamente pentru vopsit si zugravit de la cele mai importante branduri din domeniu, WAGNER, TITAN, BISONTE. Te vor ajuta sa iti duci lucrarea la bun sfarsit cu mai putin efort. Fie ca vorbim de o lucrare mare, bine facuta si la timp sau o lucrare mai mica realizata cu grija si in detaliu, o pompa airless isi merita banii. Si daca se afla si in promotia BuyBack, atunci treaba e ca si facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X