fbpx

Eurotech – 15 ani de seriozitate

Unul dintre principalele noastre obiective este sa ne consolidam relatiile cu clientii, oferind acestora cele mai practice solutii, personalizate in functie de aplicatii, punand in valoare seriozitatea, experienta si competenta noastra profesionala, dobandita in 15 ani, declara domnul Stefan Dalas, Director General Eurotech, intr-un interviu publicat de easyengineering.ro.

Directia de dezvoltare a companiei este indreptata spre oferirea unor servicii de inalta calitate si comercializarea echipamentelor si utilajelor de top, dedicate profesionistilor din domeniu. In anul 2012 cifra de afaceri a companiei s-a situat in jurul valorii de 2,3 milioane de Euro, iar numarul de anjgati a fost de 32.

EUROTECH distribuie game complete de echipamente si utilajele pentru constructii, din brand-uri internationale de top. Pe langa serviciul de vanzari, echipamentele pot fi inchiriate prin intermediul “Serviciului Corporate de Inchiriere” din cadrul service-ului de scule si utilaje EUROTECH.

Compania si-a dezvoltat de-a lungul timpului relatii comerciale bazate pe incredere si seriozitate cu toti furnizorii sai, oferind si service profesional pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Echipa de service este compusa din profesionisti care participa in mod regulat la cursurile de training organizate de producatori, importatori si distribuitori.

La nivel de certificari, EUROTECH are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, dtine calificarile BOSCH: “Bosch System Specialist” – distribuitor autorizat, inalt calificat BOSCH, specializat in distributia de scule electrice si accesorii BOSCH, “Bosch Service Partener“ centru de service autorizat din organizatia mondiala de service BOSCH, autorizat sa intervina, cu proceduri de reparatii, in perioada de garantie.

Compania a obtinut pe 15 martie 2012 si autorizatia de comercializare a detectoarelor de metale, eliberata de Ministerul Administratiei si Internelor, Inspectoratul General al Politiei Romane si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X