fbpx

EUROTECH a participat la AGRALIM 2017

Eurotech a participat, in calitate de expozant, la cel mai important targ agricol din Nord – Estul tarii, in perioada 21 – 24 septembrie 2017.

AGRALIM s-a desfasurat, pentru prima oara, in parteneriat cu Clusterul pentru Agricultura si Zootehnie “Agro Ferma”. Locatia a fost cel mai mare Parc Agricol din Romania, dezvoltat in jurul centrului TransAgrapolis din Letcani.

Portofoliu prezentat

In oferta EUROTECH s-au regasit solutii pentru prelucrarea solului, alimentarea cu apa potabila si energie, sisteme de irigatii, echipamente pentru cosire – pentru orice tip de pasuni, sisteme de evacuare a apelor uzate din ferme etc.

Vizitatorii standului au putut identifica cele mai fiabile solutii de prelucrare a solului pentru gradini, sere si solarii, dar si ferme cu suprafete de teren de pina la 2-3 ha cu vii, livezi si culturi mai putin conventionale.

A fost prezentata si o noutate din domeniu: motocultorul Grillo cu motor Honda de13 CP, ecartament reglabil automat si freza contrarotativa, prezentat pentru prima data in Romania. Pentru posesorii de ferme izolate, fara conexiuni la reteaua energetica, EUROTECH a prezentat solutii de alimentare cu energie electrica: generatoarele cu sisteme de comutare automata, gama de generatoare cu motorizari Mitsubishi, ce au caracteristici mecanice superioare motorizarilor consacrate pe piata.

Un alt segment vizat de EUROTECH in cadrul targului AGRALIM au fost crescatorii de animale, care au nevoie de motocositori performante.

Pentru zona montana si de podis, au fost expuse motocositoarele Alpine, echipate cu noile motoare Honda cu pompa de ulei, pentru lucru in pante inclinate, solutii eficiente si sigure in exploatare, disponibile doar la distribuitorii autorizati pentru astfel de utilaje agricole.

Pentru cei care au cautat un raport foarte bun pret/calitate, gama de motocoase si motoferastraie EFCO este alegerea corecta.

Fermierii interesati de alimentarea cu apa potabila a fermelor de animale, precum si evacuarea apelor uzate si a dejectiilor din ferme au gasit la standul EUROTECH solutii avantajoase si au beneficiat de consultanta gratuita. Pentru sistemele de irigatii pentru suprafete mici si mijlocii au fost prezentate motopompe de pana la 6 inch, portabile.

Demonstratii

Pentru cei interesati, am facut demonstratii cu sistemele de comutare automata in cazul caderilor de tensiune, cu doua variante de generatoare, benzina si diesel, iar pentru agricultori vedeta a fost noul motocultor Grilo cu ecartament reglabil automat si freza contrarotativa.

Fermierii, asociatiile agricole, companiile si specialistii din domeniu si publicul larg au salutat aceasta participare la targ a companiei noastre, apreciind mai ales serviciile de consultanta post vanzare si solutiile avansate de service, date de cei aproape 20 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X