Ferastrau cu lant cu acumulator BOSCH AKE 30 Li: Precizie si performanta

 

De-a lungul anilor, ferastraului cu lant i s-au adus o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste calitatile tehnice si designul. Actualmente, ferastraul cu lant de la BOSCH raspunde in totalitate nevoilor si cerintelor de pe piata.
Ferastraul cu lant cu acumulator BOSCH AKE 30 Li permite realizarea a peste 100 de taieri in lemnul de duritate mare, doar cu o singura incarcare a acumulatorului. Acest ferastrau antrenat de un motor electric eficient, cu performante ridicate si fara cablu, este gata imediat de pornire si pregatit sa faca fata celor mai dificile sarcini.
Usor de manevrat, cu manere ergonomice si extrem de practice, ferastraul cu lant cu acumulator AKE 30 Li se adapteaza cu usurinta oricarei activitati din gradina. Iar sistemul SDS incorporat este un real ajutor atunci cand trebuie schimbat sau tensionat lantul.
Ferastraul cu lant cu acumulator AKE 30 Li de la BOSCH este dotat cu indicator de ulei si ungere automata, ce impiedica functionarea fara lubrifiere. Sistemul de frana duala (frana de recul electronica cu advertisment sonor si frana functionala) asigura operatorului un grad sporit de siguranta in timpul utilizarii.
Alegand ferastraul cu lant cu acumulator AKE 30 va veti bucura de unul dintre cele mai performante, puternice si usor de utilizat ferastraie cu acumulator de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *