fbpx

Ferastraul de gradina cu acumulator KEO: intotdeauna gata de utilizare

Aspectul frumos al gradinii este fara indoiala rezultatul ingrijirii corecte si permanente a copacilor si a plantelor. Gradinaritul este o activitate ce presupune pe langa implicare, folosirea uneltelor potrivite care sa asigure curatarea corecta a “micului paradis”.

Ferastraul de gradina cu acumulator KEO de la BOSCH, cu lama de precizie elvetiana, garanteaza taierea fara efort a crengilor cu o grosime de pana la 80 mm. Compact si manevrabil, ferastraul Keo realizeaza taieri sigure in diverse tipuri de material precum: metal, gips carton, lemn uscat sau lemn crud utilizand lamele potrivite din gama de acesorii.
Schimbarea acestor lame se face usor, fara sa fie necesare alte unelte datorita sistemului special destinat acestei functii. Prin simpla rotire a dispozitivului de culoare rosie montati si demontati lama potrivita materialului ce urmeaza a fi taiat.
Cu ajutorul dispozitivului  A-Grip veti reusi sa taiati cu usurinta pana si crengile la care nu ajungeti cu ambele maini. Acest dispozitiv inovator se fixeaza pe creanga si permite utilizatorului sa taie cu o singura mana crengile cu o grosime de pana la 60 mm.
Ferastraul de dimensiuni reduse, cu o greutate de doar 950 g si maner ergonomic cu Softgrip este practic si usor de manevrat pentru toate activitatile din jurul casei si din gradina. Intodeauna gata de utilizare, ferastraul cu acumulator litiu-ion de 10,8 V fara autodescarcare si fara efect de memorie se incarca in totalitate in doar 3 ore, asigurand pana la 30 de taieri cu un diametru de 60 mm si pana la 190 de taieri cu diametru de 15 mm, la o singura incarcare a acumulatorului.
Ferastraul de gradina Keo este dotat cu frana cu reactie rapida Quick stop si cu aparatoare de mana pentru siguranta sporita a operatorului in timpul executarii taierilor. Iar pentru un plus de siguranta zavorul impiedica pornirea accidental a ferastraului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X