Ferastraul multifunctional cu acumulator BOSCH PST 10,8 Li: intotdeauna pregatit de actiune

Ferastraul PST 10,8 Li face parte din categoria sculelor multifunctionale Bosch, echipate cu tehnologia Li-Ion. Indiferent daca sunteti expert sau nu in domeniu, cu ferastraul multifunctional de la Bosch veti obtine rezultate optime de taiere, chiar si in locuri inguste, cu un timp indelungat de exploatare.
Ferastraul multifunctional cu acumulator BOSCH PST 10,8 Li poate fi utilizat atat ca ferastrau sabie cat si ca ferastrau vertical, fiind adecvat pentru taieturi scurte, drepte sau curbilinii in lemn, gips carton, metale neferoase si materiale plastice.
Gratie sistemului SDS pentru o singura mana, ce permite schimbarea usoara a directiei de taiere a lamei si a sistemului de prindere in T, poate fi utilizat atat in gradina pentru taierea crengilor cat si in casa pentru debitarea parchetului laminat.
Design-ul compact si talpa de fixare robusta si deschisa a ferastraului, faciliteaza taierea in apropierea marginilor, asigurand in permanenta o vizibilitate buna asupra panzei.
Sistemul electronic Bosch, cu functia de reglare a numarului de curse, acumulatorul de 10,8 V, impreuna cu sistemul de iluminat PowerLight, ce asigura o buna vizibilitate chiar si in conditii de luminozitate redusa, asigura performanta ferastraului in utilizarile diverse de taiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *