fbpx

Ferastraul vertical BOSCH PST 700: Precizie si control optim

Doar cu un plus de ajutor de la BOSCH, ideile tale de reamenajare, decor si creativitate vor capata contur. Ferastraul vertical PST 700 E din gama Compact va pune la dispozitie o serie de avantaje si facilitati in utilizare, in plus fata de alte modele din gama Bosch verde.

Fiind creat special pentru un plus de satisfactie in utilizare, acesta ofera precizie si control sporit, datorita functiei de suflare conectabila, ce asigura in orice moment o buna vizibilitate asupra liniei de taiere.

Niciodata nu a fost mai usor sa trasati linii drepte sau curbate atat de perfecte. Indiferent daca sunteti mester ocazional, mester expert sau pur si simplu va pasioneaza decoratiunile din lemn, ferastraul vertical PST 700 E este exact ceea ce va trebuie.

Ca un plus pentru utilizatorii fideli brandului, Bosch a plusat la design, creand un produs compact si usor de manevrat. Greutatea mica si vibratiile reduse, datorate sistemului – low vibration -, ajuta la o manevrare deosebita pentru taierea controlata, optima si confortabila.

Cu noul ferastrau puteti realiza singuri rame perfecte pentru tablouri, jucarii din lemn pentru cei mici, garderobe, suporturi pentru pantofi, etajere si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X