fbpx

Frezele de zăpadă – necesitate sau confort?

Prima zăpadă din an reprezintă un adevărat motiv de bucurie, însă depunerea acesteia pe alei și în curți reprezintă de multe ori un motiv de stres și o pierdere de vreme.

Indiferent dacă locuiești la curte, la bloc sau întâmpini dificultăți în parcarea mașinii, zăpada poate reprezenta o adevărată provocare pentru tine și timpul tău, de aceea îți recomandăm frezele de zăpadă.

Sunt echipamente tehnologice fiabile, cu design robust, dotate cu motoare și rotile sau șenile puternice, care te ajută chiar și în cele mai dificile situați la îndepărtarea zăpezii acumulate, într-un mod eficient și rapid.

Tipuri de freze pentru îndepărtat zăpada:

  • frezele de zăpadă electrice – ideale pentru gospodării, pentru trotuare și spațiile înguste. Având o greutate mică, sunt ușor de manevrat, cu o întreținere la îndemâna oricui. De regulă, aceste freze sunt eficiente doar dacă zăpada este până în 40 de cm înălțime, fiind recomandate pentru spațiile mici, cu un volum mic de zăpadă.
  • frezele de zăpadă pe benzină – sunt mai robuste și mai rezistente, având o rază mai mare de acțiune. Pot indeparta o cantitate mai mare de zăpadă, fiind ideale pentru spațiile largi sau acoperite cu cantități mari de zăpadă. Nu sunt limitate de cablul de alimentare si majoritatea sunt autopropulsate.

Ai de ales dintr-un număr mare de modele, fiecare având specificații tehnice diverse, care se vor potrivi nevoilor tale.

Factori de luat in calcul:

  • Un factor caracteristic care trebuie luat în considerare este ejectorul, fiind recomandat cel reglabil atât pe verticală, cât și pe orizontală, pentru ajustarea distanței și înălțimii de aruncare a zăpezii.
  • Pentru o pornire ușoară în special pe timpul iernii se recomandă ca freza să fie echipată cu starter electric, alături de demarorul cu șnur.
  • Un element suplimentar de confort îl reprezintă mânerele încălzite precum și farul pentru iluminat în timpul nopții.

Bucură-te de vacanță și de clipele minunate alături de cei dragi, acum, în prag de sărbători, și ușurează-ți munca cu ajutorul frezelor de zăpadă.

 

Echipa Eurotech îți urează, ție și familiei tale, Sărbători Fericite și La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X