fbpx

GLL 3-50 Professional – noua nivela laser de la BOSCH

Incepand cu 1 octombrie 2013, Robert Bosch Romania introduce in programul national un nou produs din gama instrumentelor inteligente de masura: nivela laser cu linii GLL 3-50 Professional, solutia simpla si convenabila pentru aplicatii de nivelare si transfer pe distante scurte.

Acest aparat de masura, ce poate fi achizitionat din luna octombrie de la EUROTECH, distribuitor autorizat BOSCH din 1998, prin setul sau de functii se califica pentru utilizari profesionale:

· Punct de iesire a liniilor laser verticale

· Punct de iesire a liniei laser orizontale

· LED ce indica statusul bateriei

· Tastatura pentru modul de lucru

· Soft grip pentru manipulare usoara si sigura

· Buton on/off cu functie de blocare a pendulului

Clasa de protectie a acestei nivele laser este IP54: protectie impotriva prafului si a stropilor de apa. In setul de livrare a acestui aparat de masura este inclus si suportul de fixare cu functie de rotire si  3 picioare ajustabile pe inaltime,  avantaj ce urca nivela la o inaltime de lucru de 123.5 mm, fata de 92 mm – inaltime cu piciorusele inchise. In setul de livrare mai sunt incluse si husa de protectie si panoul de vizare.

Fixarea nivelei pe acest suport se face prin glisare (in loc de insurubare), pentru eficienta sporita si confortul utilizatorului. Piciorusele extensibile ale suportului ajuta la setarea inaltimii de lucru, pentru o vizibilitate buna in observarea si marcarea punctului laser.

Aceasta nivela laser este proiectata pentru utilizarea la interior, cu un domeniu de utilizare (distanta de masurare) de:

· 50 metri liniari – domeniu de lucru cu receptor LR 2 Professional

· 10 metri liniari  – masurare in linie fara receptor

· 5 metri liniari – masurare in punct fara receptor

Ochelarii laser, cutia de transport L-BOXX, stativul BS 150 Professional, receptorul LR 2 Professional si tija telescopica BT 350 Professional sunt accesorii ce pot fi comandate separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X