fbpx

Ideal pentru hoteluri: CV 60/2 RS Bp Pack!

In industria hoteliera, curatarea de rutina a suprafetelor inseamna de multe ori aspirarea suprafetelor mari, a zonelor greu accesibile si a scarilor. Si apoi nu trebuie sa uitam suprafetele din diferite materiale: covor, piatra, marmura, lemn, PVC, linoleum etc.

Pentru a aspira holul unui hotel, salile de conferinta, salile de bal si scarile aveti nevoie de cel putin doua aspiratoare, unul pentru suprafete dure si unul pentru suprafete moi. Poate chiar un aspirator mare pentru suprafete mari si un aspirator mic pentru suprafete mici. Sau fluxul de lucru ar trebui oprit pentru a schimba accesoriile si pentru a te odihni in urma procesului de curatare obositor. Ati fost vreodata obosit dupa ce ati transportat pe trepte in sus si in jos un aspirator voluminos? Intra aspiratorul dumneavoastra in lift?

Daca aceste lucruri va sunt cunoscute, atunci avem o veste buna pentru dumneavoastra: este posibil sa usurati munca personalului dumneavoastra in ceea ce priveste curatarea suprafetelor mari intr-un hotel cu multe etaje si sa obtineti un rezultatat excelent in curatarea fiecarui coltisor. Cu ajutorul unui aspirator vertical pentru diferite tipuri de suprafete, creste rezultatul de curatare dar si motivarea personalului – scopul este de a oferi clientilor dumneavoastra o sedere cat mai placuta.

Ne face placere sa va prezentam noul CV 60/2 RS Bp Pack!

Mai jos gasiti avantajele sale convingatoare :

  1. Design ingust: datorita formei sale suple, acest aspirator poate fi utilizat in spatii inguste. Este extrem de mobil si incape in orice lift.
  2. Nivel de zgomot redus doar 68 dB (A): acest aspirator este ideal pentru zone sensibile la zgomot si ore indelungate de lucru.
  3. Utilizare pe diferite tipuri de suprafete: sistemul plutitor al periilor permite utilizarea pe suprafete dure si covoare fara a schimba periile sau a opri procesul de aspirare.
  4. Curatarea zonelor greu accesibil: aspirarea scarilor sau a zonelor greu accesibile este usurata datorita accesorilor din dotarea standard. Teava de aspirare poate fi utilizata cu diferite accesorii (prelungire teava aspirare, adaptor podea).

Avantajul dumneavoastra: Nu numai clientii dumneavoastra vor fi incantati de o suprafata perfect curatata, dar si personalul va economisi timp si energie utilizand acest aspirator multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X