Incalzitoarele Master sursa ta de caldura imediata si de durata

An de an, sezonul rece constituie o adevarata provocare, iar pentru a ne bucura de confortul termic necesar in spatiul unde ne desfasuram activitatea avem nevoie de cele mai eficiente solutii, atat din punct de vedere financiar, cat si al sigurantei.

De cele mai multe ori apelam la surse aditionale de incalzire atunci cand suntem luati prin surprindere de o zi cu temperaturi scazute si intampinam dificultati in a ne incalzi de la sursele curente de incalzire. Moment in care, incalzitoarele castiga popularitate, devenind cele mai cautate solutii de incalzire, adoptate in varii domenii de activitate, precum: constructii, hale de productie si logistice, ateliere si garaje, agricultura, evenimente, terase, uz militar sau in situatii de urgenta.

Cat de eficiente sunt incalzitoarele?

Usor de folosit, usor de pornit si mai ales portabile, indiferent de situatie si conditii oricat de vitrege, se pot folosi cu succes incalzitoarele portabile.

Generatoarele de aer cald portabile, proiectate sa satisfaca cererile celor mai pretentiosi utilizatori, sunt cu siguranta cea mai usoara cale de a incalzi diverse incaperi. Faptul ca pot fi pornite in cel mai scurt timp si ca sunt intotdeauna gata de actiune este un avantaj imens. Ele elimina astfel si nevoia de a instala alte sisteme de incalzire costisitoare.

De ce sa alegem incalzitoare?

Economisesc bani – fiind incalzitoare portabile, usoare, montajul nu este necesar, functionand imediat dupa cuplarea la priza.

Incalzesc numai in locurile unde este necesar – complet portabile pot incalzi diferite locuri, ideale pentru incalzirea suprafetelor mijlocii si mari.

Incalzesc numai atunci cand este necesar – se incalzesc foarte repede, au o capacitatea de a ridica temperatura cu aproximativ 7°C in numai 1.5 ore.

Evita supraincalzirea si limiteaza cheltuielile – este posibila conectarea unui termostat la aparat astfel incat temperatura poate fi controlata automat.

Protejeaza mediul – extrem de eficient, procesul de ardere al incalzitoarelor limiteaza poluarea.

Protejeaza propria investitie – avantajul incalzitoarelor este acela ca functioneaza ani de zile fara a fi necesare reparatii, iar piesele de schimb sunt accesibile si utilizabile o perioada de 10 ani.

Nu numai ca sunt eficiente din punct de vedere termic, dar sunt si usor de folosit si la indemana, trebuie doar sa le conectam la priza, sa le alimentam cu motorina/ gaz, si daca este utilizat in interior, trebuie conectat un cos special de evacuare pentru a indeparta fumul.

Cu o putere de 20 pana la 81 kW, sunt ideale atat pentru interior cat si in spatii deschise, avand capacitatea de a genera caldura pe o distanta de pana la 25 metri. Toate aceste aparate sunt dotate cu un sistem de protectie la supraincalzire si cu un sistem inteligent de racire in doar cateva secunde, astfel incat nu este nevoie sa luam masuri suplimentare de protectie impotriva unor eventuale incidente.

Pentru ca tu sa beneficiezi de tot confortul de care ai nevoie in sezonul rece, Eurotech iti recomanda gama de incalzitoare Master.

Solicita consultanta profesionala din partea personalului nostru tehnic specializat la numarul de telefon 0757 077 268 sau pe sales@eurotech-iasi.ro pentru a alege produse care corespund pe deplin activitatilor tale de lucru. Consulta gama noastra completa de produse si servicii pe eurotech-iasi.ro sau vino in showroom-ul nostru de pe Splai Bahlui Mal Stang, nr. 25B, Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *