fbpx

Solutii de curatare eficiente pentru constructii si industrie

Tehnologii de curatare pentru uz profesional/ industrial

In domeniul constructiilor civile si industriale, dar si in diverse ramuri ale industriei, apar deseori provocari atunci cand vine vorba de inlaturarea murdariei dificile.

Activitati precum curatarea cofrajelor de beton, decopertarea membranelor bazinelor din statiile de epurare, curatarea echipamentelor tehnologice, nu numai ca necesita o putere extrema dar si o siguranta si o protectie sporita a utilizatorului.

Cunoscute si sub denumirea de echipamente de hidrosablare, acestea sunt destinate preponderent utilizarii in domeniul constructiilor civile si industriale, dar si in diverse ramuri ale industriei si chiar in domeniul agrozootehnic.

In gama echipamentelor UHT fabricate de producatorul german Kärcher, sunt disponibile modele ca HD 13/35 Ge Cage, HD 9/50 Ge Cage, HD 9/100 Classic, cel din urma fiind echipat cu pompa industriala extrem de puternica de inalta presiune de la WOMA cu eficienta volumetrica ridicata.

Forta impresionanta a acestor echipamente este data de presiunea inalta a jetului de apa, cele mai puternice fiind capabile sa disloce betonul de pe armatura, in vederea consolidarii structurilor de rezistenta a cladirilor, podurilor si viaductelor. Avand presiune de 350, 500 respectiv 1000 bar acestea fac fata cu succes celor mai provocatoare operatiuni de curatare dar si celor cu un grad mai redus de dificultate, precum:

  • Curatarea cofrajelor de beton dupa inlaturarea acestora de pe structura de beton proaspat turnata
  • Curatarea si desfundarea echipamentelor tehnologice din industria lemnului
  • Curatarea utilajelor mari de constructii dupa finalizarea operatiunilor grele (transport si preparare beton, balast, macarale, etc.)
  • Curatarea echipamentelor tehnologice din statiile de betoane, etc.
  • Depistarea fisurilor, incluziunilor de aer si a defectelor din structurile din beton armat, autoportante, in vederea consolidarii acestora
  • Decopertarea membranelor bazinelor din statiile de epurare, in vederea reconditionarii acestora
  • Indepartarea straturilor vechi de vopsea de pe suprafata navelor si alte operatiuni similare in domeniu naval.

Toate aceste functionalitati, combinate cu cel mai inalt nivel de durabilitate si robustete, fac din echipamentele de curatat cu inalta presiune o investitie avantajoasa pentru un timp indelungat.

Siguranta inainte de toate

Un aspect deloc de neglijat, este protectia celor care opereaza aceste utilaje.

De ce? Pentru ca atat jetul de apa cu presiuni de sute de bari, cat si reculul produs prin apasarea tragaciului sunt atat de puternice incat pot produce accidente grave de munca.

Prin urmare, recomandarea noastra este sa optati pentru un echipament si incaltaminte deosebit de rezistenta, iar capul operatorului sa fie obligatoriu protejat cu casca, ochelari si viziera de protectie. Totodata, este de dorit ca manipulatorul si lancea aparatului sa fie ancorati cu un cablu din otel, pentru a evita lovirea operatorului, respectiv desprinderea lancei.

Inca nu stii ce echipament se pliaza cel mai bine pe nevoile si specificul activitatii tale? Apeleaza la echipa noastra de consultati specializati la numarul de telefon 0740 884 203 si afla toate detaliile dorite despre aceste echipamente, domeniile si modul de utilizare, precum si informatii despre echipamentele specifice de protectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X