fbpx

Lipeste repede si sigur cu noul pistol de lipit cu acumulator Bosch PKP 3,6 Li

 

Pistolul de lipit din gama verde de la Bosch a fost special conceput pentru a oferi o precizie ridicata la lucrarile de mesterit sau in cele de amenajari interioare. Cu ajutorul acestui pistol se pot lipi diverse obiecte, de la scaune stricate, jucarii, cutii de carton, pana la obiecte decorative din metal, plastic, ceramica sau material textil. Acumulatorul incarcat in totalitate permite utilizarea in regim continuu timp de 30 de minute.
Rapid si multifunctional, pistolul de lipit cu acumulator PKP 3,6 Li de la Bosch este pregatit de actiune dupa doar 15 secunde de incalzire. Datorita indicatorului incorporat, ce comunica permanent nivelul de incalzire si gradul de incarcare al acumulatorului, se pot programa etapele de lucru si amplitudinea lucrarii. De asemenea, sistemul inteligent Auto-Off, impiedica pierderea de energie. Dupa 5 minute fara utilizare, pistolul de lipit se inchide in mod automat.
Incarcarea acumulatorului Li-ion se face cu ajutorul incarcatorului micro-USB Bosch. Cu acumulatorul incarcat in totalitate se pot folosi pana la 6 baghete de lipit.
Pistolul de lipit cu acumulator PKP 3,6 Li de la Bosch, dotat cu sistem de protectie termica si dispozitiv antipicurare, garanteaza utilizarea sigura si curata, datorita retragerii automate a adezivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X