Lucrati solul mai usor. Sfaturi pentru utilizarea corecta a motosapei

Cu siguranta multi dintre voi aveti o mica gradina care asteapta sa fie lucrata si pregatita pentru o recolta bogata. Cu totii stim ca aceasta activitate necesita timp si ca e din ce in ce mai greu sa gasiti disponibilitate pentru munca fizica la camp.

De ce sa va chinuiti cu metode invechite cand motosapele au devenit atat de accesibile, practice si va ajuta sa duceti munca la bun sfarsit intr-un timp mai scurt?

Cum utilizati corect o motosapa?

Daca v-ati decis sa apelati la o motosapa pentru a ingriji gradina, atunci trebuie sa stiti sa o utilizati corect si sa va luati masurile de precautie necesare pentru a va proteja impotriva eventualelor accidente.

  1. Inainte de toate, cititi cu atentie instructiunile de utilizare oferite de producator, inainte de utilizare este neaparat nevoie sa le cunoasteti.
  2. Pentru a va feri de accidente, purtati incaltaminte adecvata, iar pentru o siguranta sporita puteti purta atat manusi si pantaloni dintr-un material gros, cat si protectie pentru urechi si cap.
  3. In timpul utilizarii motosapei este important sa nu va grabiti, mergeti intr-un ritm normal, cu mainile si picioarele la distanta de freza de pamant.
  4. Daca lucrati pe o panta abrupta trebuie sa va deplasati transversal pe bucata de pamant. Atentie, nu lucrati niciodata spre deal sau spre vale.
  5. Nu utilizati motosapa atunci cand dispozitivele de protectie si/sau aparatorile lipsesc sau sunt deteriorate.
  6. Inainte de a curata utilajul, opriti motorul. Indicat ar fi sa utilizati o pereche de manusi deoarece cutitele pot fi foarte ascutite.

Motosapele MediaLine sunt adaptate diverselor tipuri de soluri si pot executa operatiuni de la cele mai usoare la cele mai complexe, fiind realizate din materiale rezistente, de buna calitate, care asigura greutatea optima pentru a putea fi manevrate cu usurinta.

Va recomandam sa alegeti motosapa de care aveti nevoie de pe eurotech-iasi.ro sau va asteptam in showroom-ul nostru de pe Splai Bahlui, Mal Stang, nr. 25B.  Consilierii nostri specializati va stau la dispozitie cu sfaturi practice, recomandari si punerea in functiune a utilajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *