fbpx

Masinile de gaurit / insurubat care nu te lasa la greu

Noile masini de gaurit / insurubat Heavy Duty de la BOSCH pentru profesionisti: continua sa lucreze atunci cand celelalte masini de gaurit / insurubat de opresc.

Heavy Duty inseamna puternic, durabil, robust, rapid. Executarea de gauri si insurubarea de suruburi cu diametre medii pana la mari nu reprezinta o problema pentru masinile de gaurit / insurubat Heavy Duty de la BOSCH. Acesti profesionisti desavarsiti conving printr-o durata de viata extreme de indelungata si robustete.

Aceste masini sunt o investitie pe termen lung pentru profesionisti: datorita motorului de mare putere, noile masini de gaurit si insurubat / masini de gaurit cu percutie cu acumulator conving prin rezistenta crescuta la suprasolicitarea motorului. Restul avantajelor acestor masini sunt observate la o simpla privire:

  • Transmiterea ridicata a momentului de torsiune prin intermediul angrenajului planetar puternic, in 2 trepte, de conceptie noua, cu roti dintate metalice
  • Durata de viata indelungata datorita motorului BOSCH unic, de mare putere, cu infasurare in paralel si a primului angrenaj din lume racit cu aer. Impreuna cu sistemul optimizat de ghidare a aerului, intreaga transmisie este permanent racita optim.
  • Carcasa stabila „Dura-Shield” confera o perfecta stare de functionare chiar si dupa o cadere de la 2 metri inaltime, pe suprafata din beton.
  • Momentul de torsiune creste progresiv pentru insurubarea suruburilor de toate dimensiunile – chiar si suruburile cu diametre foarte mici sunt insurubate precis si la nivel cu materialul.
  • Mandrina Autolock de conceptie noua, cu forta mare de strangere pentru capete de surubelnita si burghie.

Nici o misiune nu este identica cu cealalta: fiecare material si aplicatie in parte necesita o anumita putere, intotdeauna diferita. BOSCH rezolva aceatsa problema in modul gaurire / gaurire cu percutie, regland in mod special transmiterea miscarii la mecanismul de actionare pentru un avans mai rapid la gaurirea in materiale dure, cum ar fi zidaria.

Masinile de gaurit / insurubat de la BOSCH Heavy Duty sunt: GSR 12 VE-2 Professional, GSR 14,4 VE-2 Professional, GSR 18 VE-2 Professional.

Masinile de gaurit cu percutie de la BOSCH Heavy Duty sunt: GSB 12 VE-2 Professional, GSB 14,4 VE-2 Professional, GSB 18 VE-2 Professional.

In magazinul EUROTECH gasiti aceste scule destinate profesionistilor si consultanta de specialitate la achizitia lor. Pentru orice scula Bosch cumparata de la EUROTECH primiti garantie de pana la 24 de luni si servicii autorizate de service in garantie si post-garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X