fbpx

Masinile din generatia Compact de la Bosch – intotdeauna exact ceea ce va trebuie

Daca sunteti in cautarea unei masini de gaurit cu percutie, care sa dispuna de rezerve mari de putere, superioare celei necesare executarii operatiilor de gaurire obisnuite, la EUROTECH gasiti ceea ce va trebuie.

Masinile de gaurit cu percutie Bosch din noua generatie Compact sunt mai usoare si mai manevrabile. Cu angrenaj in 1 sau 2 trepte sau sistem Constant Electronic (CE), gauriti oricand, adaptand turatia la tipul materialului si puteti insuruba controlat. Puteti executa gauri in materiale foarte dure, la turatii joase sau gauri de diametru mare, masina avand suficiente rezerve de putere pentru aceste prelucrari.

Din clasa Compact fac parte masinile de gaurit cu percutie PSB 500 RE Easy, PSB 650 RE Universal, PSB 750 RCE Universal, PSB 850-2 RE Expert.

Cele trei versiuni – Easy, Universal, Expert – prezinta avantaje notabile: performante ridicate pentru orice situatie de lucru, versatilitate datorata celor doua trepte de putere, ergonomie si confort sporit in manevrare, lucru cu acuratete, fara praf.

Masina de gaurit cu percutie Easy de la Bosch are dimensiuni reduse, este manevrabila si puternica, putand astfel fi folosita pentru lucrul usor si fara efort in orice pozitie. Nici executare gaurilor de diametre mari si cerintele ridicate de forta nu reprezinta o problema pentru masina de gaurit cu percutie Universal. Insa, pentru mesterii cu pretentii foarte mari, masina de gaurit cu percutie Expert de la Bosch satisface toate cerintele in ceea ce priveste performantele si robustetea.

Masinile din aceasta clasa sunt exact ce va trebuie pentru lucrari rapide si de precizie. Au o manevrare sigura, fiind adaptate la forma mainii si transforma operatiile simple de fixare si montaj intr-o joaca de copil. Folositi forta in combinatie cu ergonomia optimizata pentru lucrarile dumneavoastra si veti obtine un rezultat ideal.

Easy, Universal sau Expert – datorita tehnicii orientate spre viitor, una dintre ele va fi masina potrivita pentru dumneavoastra.
In magazinul EUROTECH gasiti toate sculele din aceasta si consultanta de specialitate la achizitia lor. Pentru orice scula Bosch cumparata de la EUROTECH primiti garantie de pana la 24 de luni si servicii autorizate de service in garantie si post-garantie.

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B.
Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.
Suntem si pe facebook: www.facebook.com/eurotech-iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X