fbpx

Noul ferastrau electric PSA 700 E de la BOSCH

BOSCH lanseaza pe piata sculele electrice din Romania ferastraul PSA 700 E, noua unealta fiind cu 40% mai performanta decat modelul anterior, PFZ 500 E.

Noul ferastrau electric tip sabie este ideal pentru toate lucrarile care necesita o viteza mare de taiere. Dispozitivul este prevazut cu un motor de 710 W, care furnizeaza o putere suficienta pentru toate aplicatiile ferastraului, inclusive pentru proiectele mai dificile: taieri bruste si rapide, taieri la nivel cu suprafata.

PSA 700 E poate taia materialele cel mai des utilizate in activitatile de bricolaj, incepand cu lemn, plastic, pana la metal si material compozite, putand fi folosit la realizarea mobilei de exterior, in gradinarit sau pentru decoratiuni, la taierea tevilor, pentru proiectele sanitare sau pentru construirea de pereti din rigips.

La taiere, acest ferastrau utilizeaza puterea potrivita pentru fiecare material in parte: incepe taiarea lin si apoi continua la putere maxima.

Este prevazut cu sistem SDS BOSCH, pentru schimbarea fara efort a panzelor de ferastrau in numai cateva secunde, fara cheie si are o structura robusta, conferita de carcasa de calitate superioara.

In magazinul EUROTECH gasiti toata game de ferastraie destinate mesterilor si consultanta de specialitate la achizitia lor. Pentru orice scula Bosch cumparata de la EUROTECH primiti garantie de pana la 24 de luni si servicii autorizate de service in garantie si post-garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X