fbpx

Noul motocompresor mobil “Mobilair 250” de la Kaeser

Compact, puternic, eficient

Kaeser Kompressoren este mandra sa prezinte noul motocompresor portabil “Mobilair 250”, care face parte din gama celor mai puternice modele din gama Mobilair. Acest model ofera mult mai mult decat un debit de aer impresionant: Este foarte manevrabil, asigura o eficienta exceptionala si este deja in conformitate cu normele stricte COM 3b (CE) de emisii poluante.

Datorita noului bloc de compresie cu surub si economie de energie cu rotoare “Sigma Profile” si carcasei cu flux de curgere optimizat, “Mobilair 250” ofera un debit de aer impreionant, de 25 m³/min la 10 bar si respectiv 22 m³/min la 12 bar. Si totusi avantajele, oferite de acest compresor puternic, nu se opresc aici. Proiectat pentru manevrabilitate maxima Mobilair 250 este, de asemenea, extrem de compact si usor. De exemplu, versiunea standard cantareste mai putin de 3,5 tone, ceea ce inseamna ca este adecvata pentru a putea fi remorcata si este disponibila la un prt convenabil cu un sasiu echipat cu frana inertiala.

In plus, fiind un model complet nou, “Mobilair 250” este dotat cu cele mai recente solutii de reducere a emisiilor precum si cu un convertizor catalitic SCR. Prin urmare, “Mobilair 250” este deja compatibil cu standardul european COM 3b de emisii poluante. Acest lucru nu numai ca mareste valoarea reziduala atunci cand vine vorba de revanzare, dar, de asemenea, ofera companiilor de inchiriere si utilizatorilor finali posibilitatea de a utiliza cea mai noua tehnologie de protectie a mediului. Impresionant, in ciuda integrarii acestor sisteme avansate de reducere a emisiilor, “Mobilair 250” este mult mai compact si chiar mai usor decat modelul precedent.

Echiparea optionala suplimentara include sisteme de tratare a aerului pentru a furniza aer uscat, racit si tehnic fara ulei, cu diferite clase de calitate, pentru a respecta de ex. cerintele remedierii betonului conform normelor aplicabile.

Text preluat de pe site-ul oficial www.kaeser.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X