fbpx

Pompa airless sau cum munca devine distracție

Muncă și distracție în același timp nu se poate, spun cei care nu au auzit de tehnologiile inovative. Nu suntem adepții acestei teorii, după cum nu sunt nici cei care au aflat deja că pompele de văruit se regăsesc în una dintre categoriile noastre de produse.

Să presupunem că una dintre sarcinile tale este renovarea unei case și ești pe cale să te apuci de zugrăvit – care sunt primele obiecte care te înconjoară? Dacă trafaletul e cap de listă, vopseaua care se prelinge pe perete și petele care își fac inevitabil loc pe podea sunt și ele pe cale să apară.

Zugrăvitul și vopsitul au trecut la un alt nivel – așa sună, la Eurotech, veștile bune. Restrânge-ți, deci, gama de instrumente, uită de vechile tactici și fă-ți munca mai simplă cu pompa airless – pe cât de plăcută de zugravii profesioniști, pe atât de preferată de către beneficiari.  

Prin sistemul lor de pulverizare, pompele de zugrăvit și vopsit sunt prima cale de urmat pentru un proces de lucru menit să livreze calitate. Controlul și performanța sunt printre cele mai evidente efecte care se pot obține prin intermediul lor.

Primul avantaj? Probabil, uniformitatea. Pompele îți oferă posibilitatea reglării presiunii și a debitului materialului pe care îl folosești, astfel încât diferențele de straturi să nu-și mai facă loc pe suprafața de aplicare. Stabilești de la început gradul de pulverizare a materialului, iar acesta este distribuit fără variații.

O parte dintre modelele de pompe pe care le propunem promit, însă, și mai mult. În timp ce tu te întrebi dacă e suficientă cantitatea de vopsea, display-ul digital încorporat îți livrează deja răspunsul. Așa afli și timpul de funcționare al aparatului și ești atenționat cu privire la tensiunea electrică slabă sau la nivelul minim de vopsea.

Dacă mai era nevoie de alte dovezi, filtrele de care pompele de zugrăvit dispun sunt cele care încurajează până la capăt perfecționismul. Strecurarea vopselei pentru eliminarea impurităților nu mai e o operațiune necesară pentru o suprafață vopsită impecabil, atunci când pompa de zugrăvit face totul în locul tău.

La Eurotech, credem că prin decizii simple, munca și distracția devin noțiuni care se interpătrund – fiecare aparatură în plus înseamnă un efort în minus. Cu o mână de ajutor din partea noilor tehnologii, viața poate deveni puțin mai simplă, iar plăcerea de a lucra în amenajări prin intermediul vopsitului și zugrăvitului, puțin mai ușor de obținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X