fbpx

Pompa de varuit airless VS trafalet. Avantaje si dezavantaje.

Trafaletele se bucura de mare popularitate in randul ustensilelor de varuit si de cele mai multe ori este si prima optiune pe care o luam in calcul atunci cand vrem sa zugravim.

De ce? In primul rand pentru ca e deja un pas semnificativ pentru noi de la antica bidinea la trafalete si ni se pare wow, are un pret accesibil si nici nu iti trebuie instruire sau experienta pentru a varui cu trafaletele. Ca are avanatajele lui e incontestabil dar, sa vedem si care sunt dezavantajele de a zugravi cu trafaletele:

  • Pe suprafetele cu asperitati sau cu denivelari este mai putin eficient decat pe cele perfect plane
  • Trebuie sa aloci mult timp operatiunii de zugravire pe suprafete de dimensiuni medii si ma
  • Este necesar sa acorzi atentie marita si sa fii meticulos pentru a te asigura ca vopseaua a fost aplicata uniform
  • Este nevoie de mai multa forta umana de munca

 

Te-ai gandit cum ar fi sa iti termini proiectul in cateva ore?

Zilnic ne incearca sentimentul ca timpul e parca prea scurt, ca nu ne mai ajunge si vorba aceea, avem atatea de facut! In acest context, economisirea de timp, costurile reduse dar si efortul diminuat par sa fie argumente solide in decizia achizitie a unei pompe airless.

Oamenii trebuie sa munceasca mai mult, iar lucratorii calificati care isi fac bine treaba au cerere mare. Prin urmare, singura solutie pentru a putea prelua cat mai multe proiecte, dar fara sa se scada nivelul de calitate al lucrarilor ramane tehnologizarea. Iar la un calcul ideal, investitia financiara cu achizitia pompei ar trebui sa o amortizezi dupa primele lucrari.

Vremurile in care meseriasii foloseau ustensile manuale de zugravit incep sa apuna. Aplicarea uniforma a vopselei chiar si in zonele greu accesibile ori pe suprafete cu asperitati nu mai este un impediment datorita pompelor de vopsit, special concepute pentru a scurta timpul de lucru si a reduce forta de munca.

 

Renunta la metodele clasice de vopsit cu pensoane, trafalete sau chiar bidinele si descopera beneficiile folosirii pompei de zugravit:

  • Acoperire mare intr-un timp foarte scurt
  • Acoperire uniforma indiferent de textura suprafetelor vopsite
  • Forta de munca redusa
  • Fara pierderi de material
  • Calitate superioara a lucrarii
  • Mai multe proiecte pentru echipa ta

Cum functioneaza o pompa de zugravit?

Aerul din rezervor este comprimat, obtinandu-se un efect de atomizor, ce duce la dispersarea vopselelor in vapori fini. Prin urmare, suprafața vopsita va avea un aspect uniform, indiferent de textura sa. Cu ajutorul pompei de zugravit se pot realiza intr-un timp scurt proiecte mari, de o calitate superioara. O astfel de pompa este extrem de portabila, poate avea sistem de suctiune din galeata sau rezervor si poate pulveriza orice tip de vopsea, grund, inclusiv vopsea cu vascozitate ridicata si bicomponente.

La EUROTECH, credem ca prin decizii corecte si cu o mana de ajutor din partea noilor tehnologii pe care vi le punem la dispozitie viata poate deveni mai simpla. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de consilieri in vanzari si iti vom veni in ajutor cu sfaturi si consiliere personalizata pe tipologia necesitatilor tale, cu servicii profesioniste si sigure de comercializare si service autorizat in garantie si post garantie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X