fbpx

Precizie si inovatie: Masina de frezat GMF 1600 CE

Masinile de frezat profesionale de la Bosch stabilesc noi standarde in ceea ce priveste precizia. Aria lor de utilizare se intinde de la frezarea exacta de caneluri, muchii, profile si frezarea dupa sablonul de copiere, pana la lucrari executate in regim semistationar. Pot fi prelucrate cele mai diverse materiale cu un maxim de confort si de exactitate.

Prelucrarea suprafetelor nu admite imperfectiuni, astfel ca, fiecare profesionist doreste sa obtina muchii frezate impecabil, iar indepartarea de material sa fie facuta cu o precizie milimetrica. Pentru suprafete slefuite perfect, Bosch ne intampina cu scula electrica potrivita pentru orice misiune.

Masina de frezat multifunctionala Bosch GMF 1600 CE este o combinatie intre o masina de frezat cu avans in adancime si o masina de frezat dupa sablonul de copiere, pentru utilizarea perfecta la cele mai diverse lucrari de frezare, avand un sistem de schimbare rapida SDS cu fixare fara joc a blocului motor. Aceasta scula are un dispozitiv electronic de pornire lina ce limiteaza cuplul motor in momentul pornirii, prelungind astfel durata de viata a motorului.

Modelul Bosch GMF 1600 CE are un motor puternic de 1600 W, asezat intr-o carcasa robusta de aluminiu si cu un sistem Constant Electronic ce mentine turatia aproape constanta la mersul in gol si sub sarcina, asigurand un randament uniform de lucru.

Limitatorul paralel si sina de ghidare asigura o precizie foarte inalta, iar unitatea de aspirare face posibil lucrul fara praf. Cu dispozitivul de reglare fina After-Lock patentat de Bosch, puteti reajusta cursa in adancime, chiar in cazul existentei unui reglaj prealabilal acesteia.

Comutatorul integrat in maner, patentat de Bosch (Trigger Control) ofera utilizatorului, un control optim al masinii de frezat chiar de la inceputul lucrului. Datorita placii de alunecare transparenta si a sistemului de iluminat cu LED, se pot executa lucrari de precizie maxima.

GMF 1600 CE Professional ofera cea mai larga gama de aplicatii din randul masinilor de frezat, grantand in acelasi timp un nivel ridicat de confort. Cu GMF 1600 CE si adaptorul SDS pentru inele de copiere, lucrarile de frezare dupa sablon de copiere nu mai reprezinta o provocare.

Cred ca dupa ce ati citit aceasta prezentare trebuie doar sa ne faceti o vizita in showroom. Produsul este proaspat intrat in program Romania si abia asteapta sa fie testat.

Pe noi ne gasiti de luni pana vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B. Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Suntem si pe facebook: http://www.facebook.com/EurotechIasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X