fbpx

Prelucrarea lemnului: sistemul Bosch pentru ferastraie verticale profesionale

Solutia optima pentru misiunile de prelucrare a lemnului consta in acest sistem: unelte inteligent adaptate unele in raport cu celelalte cat ci consumabile si accesorii de sistem potrivite. Intotdeauana cu o idee inainte si perfect combinabile.

Bosch este inventatorul ferastraului vertical. Si reinventatorul lui. Deoarece de peste 60 de ani, de cand a realizat GEB 1, a perfectionat continuu acest principiu. Astazi utilizatorul are posibilitatea de a alege intre diferite modele, perfect adaptate la toate domeniile de utilizare, care au mai ales un lucru comun cu ferastraul vertical initial: ele imbogatesc realmente ziua de lucru celui care il utilizeaza.

Astfel, noile ferastraie verticale GST 140 CE  si BCE Professional  conving printr-un nou standard in ceea ce priveste lucrul de precizie: ghidajul patentat cu rola dubla reduce indoirea si devierea panzei de ferastrau asigurand in acest mod o precizie de taiere remarcabila.

Panzele de ferastrau “Extra-Clean for Wood” o inovatie Bosch – asigura margini taiate fara ruperi de aschii si o calitate a taierii vizibil de buna.

Dispozitivul de taiere circulara / adaptorul pentru sine de ghidare Bosch reprezinta completarea perfecta pentru toate ferastraiele verticale. Cu acesta puteti executa absolut exact atat gauri perfect rotunde, cat si – in combinatie cu o sina de ghidare FSN Professional – taieri drepre curate.

Instalatia performanta si flexibila de aspirare a prafului garanteaza lucrul curat. Furtunul si adaptorul pot fi rotite si montate pe scula electrica astfel incat sa nu limiteze sectorul de lucru. Intreaga instalatie se monteaza pe deasupra foarte repede si simplu.

La cumpararea noilor ferastraie profesionale aveti nevoie de consiliere, pentru a alege cel mai bun dispozitiv pentru aplicatiile dumneavoastra. O vizita in showroom-ul nostru EUROTECH  din Iasi, Splai Bahlui Mal Stang nr 25B este primul pas spre o taiere corecta.

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B.
Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X