fbpx

Sa lipim, sa fixam sau sa reparam repede ceva – Hot Glue Pen de la Bosch

Pistoalele de lipit de la Bosch sunt ideale pentru fixare, modelare, reparare, etansare si rostuire. Ele lipesc de toate cu de toate: lemn, material plastic, ceramica, metal, sticla, textile, piele si multe altele.

Noul pistol de lipit de la Bosch a fost special creat pentru a usura viata tuturor. Acesta transforma munca de artizanat sau bricolajul, precum si proiectele de reparare in activitati simple si placute.

Daca doriti sa reparati o jucarie, un accesoriu, o piesa de mobilier sau vreti pur si simplu sa petreceti momente placute alaturi de cei mici, stimulandu-le imaginatia si confectionand obiecte decorative, aveti acum un aliat de incredere –  pistolul de lipit cu lipici fierbinte de la Bosch.

Pistolul de lipit este gata de folosire in doar trei pasi: se introduce tubul de lipici, se porneste aparatul si dupa doar 15 secunde de asteptare este gata de lucru. Indiferent de natura materialului (hartie, carton, material textil, piele, pluta, lemn, metal, plastic sau piatra) Hot Glue Pen realizeaza o lipitura permanenta cu un minim de efort.

Designul ii permite sa fie folosit usor si cu un nivel ridicat de precizie. Elementul de incalzire are efect doar asupra duzei de lipici si asupra capului dispozitivului incorporat, transformand astfel pistolul de lipit intr-un ajutor sigur de zi cu zi.

Pistolul cu lipici fierbinte absoarbe automat lipiciul in exces inapoi in dispozitiv – acest lucru permite o lipire curata, cu picurare mica si cu un nivel mare de precizie, iar astfel se previne si infundarea duzei.

Bateria litiu-ion este gata pentru a fi folosita oricand este nevoie si stocheaza energie pentru o mare perioada de timp. La fel ca si celelalte instrumente de la Bosch care functioneaza cu baterii litiu-ion, pistolul de lipit nu are efect de memorie, iar bateria poate fi incarcata oricand, fara pierderi de energie. Utilizatorul poate folosi pana la 6 batoane de lipici la o singura incarcare a bateriei.

Tuburile albe de lipici sunt ideale pentru locurile care necesita adezivi de inalta rezistenta. Tuburile colorate, pe de alta parte, au avantajul ca adezivul nu este vizibil. Acestea, de exemplu, sunt perfecte pentru lipirea strasurilor sau nasurilor animalelor de plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X