fbpx

Scapa de grija intreruperilor de curent

Migrarea de la apartamente la case situate departe de zgomot si poluare a luat amploare in ultimii ani, foarte multi optand pentru case in cartiere rezidentiale in pofida locuintelor de la bloc. Insa, de cele mai multe ori avantajele vin la pachet si cu dezavantaje. Astfel, cei care se bucura de verdeata si spatiu se confrunta adesea si cu probleme privind alimentarea la retea, mai exact intreruperea curentului electric sau fluctuatiile de tensiune electrica.

Generatoarele de curent sunt solutia optima pentru a beneficia de energie electrica atunci cand te confrunti frecvent cu intreruperi de curent. Iar la EUROTECH, gasesti o gama variata de generatoare electrice, indiferent de necesitatea ta.

Generatoarele de curent iti asigura confort, siguranta, caldura si independenta in orice moment, fiind utile intr-o varietate de situatii: in faza de constructie a unei case, in micile escapade la munte, pe santiere, in clinici, in cladirile de birouri si in orice gospodarie in care sunt adesea caderi de tensiune.

Beneficiile pe care ti le aduce un generator

Salveaza “viata” electrocasnicelor tale cu ajutorul generatoarelor de curent cu AVR.
Este bine stiut faptul ca intreruperile frecvente de curent au efecte distrugatoarea asupra aparaturii electrice din casa iar probabilitatea de ardere in timpul unei pene de curent este mare. Un generator cu AVR (sistem de stabilizare a tensiunii) asigura functionarea normala in cazul caderilor de curent si reproduce in timp real tensiunea, frecventa si orele. Astfel ai posibilitatea sa cunosti in orice moment calitatea curentului si sa iti protejezi electrocasnicele.

Iti ofera autonomie
Absolut independent, adica pornirea unui generator nu depinde de o alta sursa de energie sau de personal specializat, este nevoie doar de combustibil si respectarea procesului de pornire recomandat de catre consilierii EUROTECH, pentru a-ti duce activitatea la bun sfarsit oriunde te-ai afla. Iar daca ai optat pentru un generator cu automatizare, in cazul unei pene de curent acesta porneste automat, intr-un interval de maxim 10 secunde, de la inregistrarea fluctuatiei sau intreruperii de curent. Astfel, nu vei mai fii nevoit sa umbli prin intuneric pentru a-l porni.

Este usor de folosit
Asa cum tehnologia a evoluat si generatoarele au fost imbunatatite pentru a fi utilizate cu usurinta de catre oricine. Spre deosebire de primele modele, cele autohtone se pornesc cu usurinta si in siguranta in doar cateva minute.

Si daca te intrebi ce generator iti trebuie pentru acasa, Inginerii de la EUROTECH au facut o lista scurta, dar importanta, a principalelor aspecte de care trebuie sa tii cont:

  • Ce consumatori de energie electrica doriti sa alimentati cu ajutorul generatorului?
    Ex.: centrala termica, aparatele frigorifice, aparatele de iluminat, aparatele de gatit, etc.
  • Cat de dese sunt intreruperile de curent si cat dureaza?
  • Existenta unui spatiu in care sa fie depozitat generatorul
  • Daca generatorul este instalat la exterior sa fie prevazut cu sistem de preincalzire (faciliteaza pornirea usoara a generatorului in conditii de temperaturi scazute)
  • Este nevoie de automatizare sau nu?

Trebuie sa precizam ca alegerea unui generator nu e atat de simpla si necesita consultanta de specialitate. Insa, la EUROTECH gasesti specialisti formati in domeniu, atat pe parte de consultanta cat si pe parte de service. Produsele comercializate sunt originale, au garantie de pana la 24 de luni si beneficiaza, pe toata perioada exploatarii, de service specializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X