fbpx

Scula cu adevarat performanta – PMF 190 E de la Bosch

Scula electrica multifunctionala PMF 190 E de la Bosch  este un adevarat maestru al versalitatii, un specialist multilateral, care gaseste intotdeauna o misiune noua de indeplinit. Tocmai acolo unde alte scule electrice se dau batute, PMF 190 E  isi pune in valoare multiplele avantaje si te ajuta sa iti duci la bun sfarsit treaba.

Accesoriile cuprinzatoare iti deschid infinite posibilitati pentru transpunerea in viata a ideilor tale, utilizarea acestei scule fiind foarte diversificata. Iar cu manerul suplimentar si functia de schimbare fara cheie a acestora, lucrul devine si mai rapid si mai eficient.
Indiferent daca o mocheta veche trebuie inlocuita cu un parchet frumos, daca trebuie reconditionate rosturile din camera de baie sau daca de pe balustrada balconului urmeaza in sfarsit sa se indeparteze rugina – cu numeroasele sale accesorii, acest mester bun la toate are o intrebuintare atat de flexibila, incat totul se rezolva simplu, fara efort.

Pe cat de numeroase sunt accesoriile disponibile, pe atat de diversificate sunt domeniile de utilizare ale sculei electrice multifunctionale. Astfel, aceasta este unealta perfecta pentru toate lucrarile de detaliu din intreaga casa. Dar si afara, in aer liber, ea te convinge, prin talentele ei diversificate si o utilizare confortabila, ca este cea mai buna alegere.

Taieri scurte sau lungi, in mijloc sau pe margini: le puteti executa repede si simplu cu scula electrica multifunctionala si panzele de ferastrau segmentate. Puterile acestei super masini nu se micsoreaza nici in fata duritatii metalului. Cu panzele de ferastrau pentru metal taiati rapid la lungimea dorita tot felul de cuie si tevi. Si aceasta, fara vreun efort prea mare si cu o precizie foarte ridicata.

Personalizeaza-ti caminul cu scula multifunctionala PMF 190 E de la Bosch. Acum  taierea, debitarea, frezarea, slefuirea, razuirea… nu mai reprezinta o problema!

Daca iti doresti o unealta cu adevarat performanta, te asteptam sa achizitionezi scula PMF 190 E de la Bosch, in showroom-ul EUROTECH de pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B.

Argumentele pentru achizitia si utilizarea acestui produs sunt nenumarate si echipa de la EUROTECH  va asteapta sa vi le prezinte. La cumpararea sculei multifunctionale PMF 190 E veti primi si setul de instructiuni de lucru pentru acest produs, pentru o exploatare conforma cu manualul de utilizare si rezultate perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X