fbpx

Sistemul de pulverizare vopsea PFS 5000 E de la Bosch: trafaletele devin istorie!

Sistemul de pulverizare vopsea PFS 5000 E este cel mai puternic si mai versatil sistem de pulverizare din clasa sa, fiind practic un pistol de vopsit creat in concordanta cu inalte standarde de calitate si randament. Fiind in permanenta atent la nevoile dumneavostra, Bosch a creat un sistem de vopsire menit sa va ajute in obtinerea unor rezultate remarcabile in timp util.

Dotat cu un rezervor de vopsea ConstantFeed pentru alimentarea uniforma cu vopsea, Sistemul de pulverizarea PFS 5000 E face posibila acoperirea perfecta pana si in locurile greu accesibile, cum sunt cele de deasupra capului, cele foarte aproape de sol sau colturile. Cu o capacitate de pompare de 500 ml/min sistemul permite vopsirea unei suprafete de 5 m² in doar 3 minute.

De asemenea, furtunul de aer de 4 m si rolele integrate confera flexibilitate maxima pe o raza mare de actiune, acoperind uniform si rapid suprafata de lucru cu vopsea. Cu Sistemul de pulverizare vopsea PFS 5000 E nu mai ai nevoie de experti in redecorarea casei tale, poti fi tu propriul mester. Vei ramane suprins cat de repede si perfect vor prinde viata peretii casei tale.

Sistemul de pulverizare PFS 5000 E de la Bosch este ideal pentru vopsirea diverselor suprafete, fiind dotat cu tehnologia Allpaint, ce permite pulverizarea usoara si eficienta a tuturor tipurilor de vopsele fara diluant. Fie ca vreti sa vopsiti lemn, pereti interiori sau exteriori, tehnologia Allpaint face posibila obtinerea unor rezultate perfecte prin pulverizarea constanta a vopselei.

Intrerupatorul pentru picior ofera sistemului facilitate in manevrare si control sporit asupra functiei de pornire si oprire cu o simpla apasare, evitandu-se astfel pulverizarea unui surplus de vopsea. Iar sistemul SDS incorporat este un real ajutor atunci cand vine vorba de curatarea si umplerea rezervorului.

Cu noul Sistem de pulverizare vopsea PFS 5000 E de la Bosch trafaletele ramane istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X