fbpx

Slefuitor multifunctional cu acumulator PSM 18 Li: atinge perfectiunea in slefuire si lustruire

 

Slefuitorul multifunctional cu acumulator de la Bosch reprezinta solutia potrivita pentru operatiunile de slefuire si lustruire. Puternic si compact permite manevrarea usoara si in locurile greu accesibile. Constructia robusta si talpa cu varf Delta fac posibila slefuirea suprafetelor reduse si a colturilor inguste.
Placa de slefuire divizata in doua permite exploatarea optima a hartiei abrazive prin desprinderea si intoarcerea fara efort a acesteia, iar greutatea redusa de doar 1,3 kg asigura utilizarea comoda. Sistemul SDS si prinderea tip arici confera utilizatorilor usurinta si confort in schimbarea accesoriilor si a consumabilelor (foi abrazive).
Cu ajutorul slefuitorului PSM 18 Li de la Bosch puteti obtine suprafete perfect slefuite in timp redus si cu efort minim. Acumulatorii Litiu-Ion din echiparea slefuitorului sunt intotdeauna gata de utilizare, datorita duratei scurte de incarcare si perioadei de functionare indelungate.
Slefuitorul multifunctional cu acumulator de la Bosch a fost creat special pentru a va oferi satisfactie maxima in utilizare. Precizia si lucrul curat se datoreaza sistemului de microfiltrare Bosch, ce aspira praful direct in cutia special destinata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X