fbpx

Suflanta de frunze cu acumulator BOSCH ALB 36 Li: curatenie in timp record

 

Cu suflanta cu acumulator de 36 V de la BOSCH curatati curtea, terasele si aleile de frunze in timp record si fara efort.
In permanenta atent la nevoile dumneavostra, BOSCH a adaugat in gama sa de scule si unelte pentru gradinarit o noua “creatie”, menita sa transforme munca din gradina intr-o activitate relaxanta si placuta. Suflanta de frunze cu acumulator ALB 36 Li usoara si silentioasa, indeparteaza rapid frunzele uscate, crengutele si deseurile nedorite.
Acumulatorul Li-ion de 36 V poate fi schimbat cu usurinta gratie compatibilitatii cu toate sculele electrice de gradina din gama de 36 V de la Bosch. Cu acumulatorul incarcat in totalitate suflanta poate fi utilizata in regim continuu timp de 35 de minute.
Suflanta ALB 36 Li dotata cu acumulator puternic si fara fir, spre deosebire de alte produse din aceeasi categorie, asigura o libertate mare de mobilitate, permitand curatarea cu precizie a fiecarui colt din gradina. Ofera utilizatorului confort in timpul lucrului si o manevrare exceptionala, ce se datoreaza atat greutatii reduse de doar 2,8 kilograme, uniform repartizata cat si designului ergonomic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X