fbpx

UTIL: Detectorul de metale D-tect 150 Professional

Detectorul de metale este echipat cu patru tipuri diferite de senzori pentru siguranta maxima. Acest detector identifica toate tipurile de materiale, de la metal, lemn sau conductori electrici pana la plastic. Adancimea maxima de detectare este de 150 mm.

Pentru o siguranta sporita, detectorul de metale D-tect 150 Professional clasifica materialele si indica digital adancimea de gaurire. Display-ul mare, iluminat faciliteaza citirea si interpretarea rezultatelor, iar datorita calibrarii automate, detectorul este gata pentru utilizare in orice moment.

Echipamentul este adresat tuturor profesionistilor din domeniul instalatiilor care doresc sa evite pagubele la gaurire. Cuprinde toate caracteristicile unui echipament performant precum senzori radar ultra wideband, pentru detectarea cu o precizie milimetrica a metalelor feroase si neferoase, conductorilor sub tensiune, grinzilor de lemn si chiar a tevilor din material plastic.

Localizeaza precis instalatiile de incalzire prin pardoseala si perete, cele cinci moduri diferite permitand performante optime de detectare pe orice suprafata fara a fi necesara o calibrare.

Ofera o mare fiabilitate datorita indicarii exacte a proprietatilor materialului si o siguranta foarte ridicata datorita afisarii adancimii de gaurire maxima admisa. Rezultatele pot fi vizualizate clar pe display-ul mare iar manevrarea este optimizata datorita manerului ergonomic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X