fbpx

VERITABIL BOSCH! Prima nivela laser pentru podele din lume

Pentru prima data, meseriasii pot controla complet si extrem de usor planeitatea pardoselilor. GSL 2, nivela cu laser de la Bosch este un produs inovativ, primal cu care se poate verifica denivelarile pardoselilor. Principiul este extraordinar de simplu si genial: nivela laser proiecteaza doua linii pe podea. Daca suprafata este plana, liniile se suprapun exact. Pentru utilizator ele sunt vizibile numai ca o singura linie. Acolo unde liniile se separa, pardoseala este denivelata.

Metodele anterioare verificau suprafetele de pardoseala de cele mai multe ori numai punctual. Din acest moment, nici cele mai mici denivelari nu vor fi trecute cu vederea, indiferent de marimea incaperii. Concluzia, in cazul nivelei pentru podele GSL 2 de la Bosch este simpla: unde se vad doua linii laser avem o denivelare.

Aceasta nivela a fost dezvoltata pentru a servi principiului One-Man-Show: verificarea pardoselilor rapid, pe toata suprafata lor, cu un singur om. Astfel, metodele utilizate pana acum devin invechite: bolobocul – voluminos si anevoios, nivelele laser rotative si nivelele laser liniare – utilizare limitata, aparatele de nivelare – munca costisitoare in echipa.

Specialistii din Germania, cei care au testat acest produs, au spus: “este atat de monoton sa masori pardoselile cu bolobocul. De ani de zile asteptca cineva sa inventeze o metoda mai buna.”, Roland Maier, montator de sape.

In acest domeniu, al montatorilor de sape, este extrem de important sa verifici planeitatea pardoselilor.
Si pentru multi alti meseriasi, calitatea este o conditie de baza: placatorii cu gresie si faianta, montatorii de parchet, lucratorii in gips carton, expertii evaluatori.

V-am prezentat pe scurt un aparat complet si complex, dedicat tuturor masuratorilor.
Pentru profesionisti, mai multe informatii sunt disponibile la EUROTECH, pe Splai Bahlui Mal Stang nr. 25B. EUROTECH comercializeaza si serviseaza produsele BOSCH de aproape 15 ani, fiind specialisti in acest brand pe piata locala.

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B.
Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X