fbpx

Coseste corect cu STIHL

In gradina mereu este cate ceva de facut. Chiar si in locurile greu accesibile se impune o atenta curatare a terenului, atat pentru aspectul frumos al gradinii, cat si pentru sanatatea solului.

Cosirea ierbii crescuta haotic devine o adevarata provocare cand nu ai la indemana o unealta puternica care sa iti vina in ajutor. Aici intervin motocoasele STIHL, care va asigura o munca placuta si fara efort, in timpul cositului.

Tehnologia corecta si echilibrul lucrului capata o deosebita importanta cand este necesara cosirea ierbii de pe diverse tipuri de teren.Chiar daca este pentru prima data cand tineti o motocoasa in mana veti fi surprins de cat de repede si corect reusiti sa cositi suprafete intinse de teren.

         Motocoasele STIHL se rotesc cu usurinta in semicerc, de la dreapta spre stanga avansand pas cu pas inainte. In functie de terenul pe care il cositi se aplica diverse tehnici. Prin urmare:

– daca aveti de cosit suprafete de teren cu iarba inalta specialistii STIHL va recomanda cosirea in doua sensuri de miscare. Prima data cositi de la stanga la dreapta pentru a reteza partea superioara, dupa care cositi de la dreapta spre stanga pentru a reteza partea inferioara

– cosirea corecta a suprafetelor mari, nedete presupune impartirea in patrate a terenului. Dupa care se coseste de-a lungul laturilor exterioare

– de-a lungul coasteieste recomandat sa cositi fasie cu fasie. Cositi o fasie paralela cu coasta, dupa care va intoarceti in linia cosita si repetati miscarea pana la incheierea procesului

– pentru a cosi corect si in sigurantain jurul diverselor obstacole cel mai potrivit este sa utilizati firul cositor pentru a delimita suprafata si sa utilizati aparatoarea pentru protectia motocoasei

Complet echipate cu  manere ergonomice, cu sistem anti-vibratii ce are ca scop impiedicarea epuizarii utilizatorului in timpul lucrului si cu accesorii profesionale, motocoasele STIHL asigura cosirea facila si precisa de pe diverse tipuri de teren, atata timp cat se respecta indicatiile de lucru ale profesionistilor.

Prin urmare, trebuie sa aveti in vedere pozitionarea corecta a chingii pe umeri pentru a echilibra corect motocoasa, sa o tineti cu ambele maini pentru un control optima si sa atingeti intotdeauna solul. Astfel, gradul dumneavoastra de multumire va atinge cote maxime iar cositul ierbii se va transforma intr-o activitate relaxanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X