fbpx

Cum sa obtinem performante maxime cu un minim de efort pentru curatarea profesionala a covoarelor si mochetelor?

Aspiratorul profesional cu spalare, Puzzi 100 Super de la Karcher este solutia ideala atat pentru hoteluri, birouri, firme de cleaning cat si pentru gradinite, sali de fitness sau casa.

Aspiratorul Puzzi 100 Super de la Karcher este recomandat de specialistii in domeniul curateniei de la Eurotech Iasi pentru ca va permite sa eliminati mizeria rapid si eficient, indiferent ca este vorba despre covor, tapiterii si scaune auto, mocheta persana sau carpetele mai vechi, mostenite de la familie.

Puzzi 100 Super de la Karcher aspira cu usurinta mizeria, oferindu-va in plus rezultate ale curatarii mochetei sau covorului cu peste 50% mai bune fata de aspiratoarele obisnuite, datorita operatiei de injectie si extractie care realizeaza suplimentar spalarea acestuia, ambele operatii realizeazandu-se dintr-o singura trecere!

Iata cum aspiratorul profesional Puzzi 100 Super, pe care il gasiti la EUROTECH Iasi, va ajuta sa terminati curatenia mai repede si sa va bucurati de timpul liber castigat alaturi de cei dragi. Ca sa nu mai vorbim ca nu mai trebuie sa va chinuiti sa spalati suplimentar covorul sau mocheta, iar daca vorbim de utilizarea casnica, ati scapat pentru totdeauna de efortul depus cu scoaterea acestuia din casa pentru a-l duce la spalat. Mai mult decat atat, folosind detergentul specializat, conceput in laboratoarele germane Karcher pentru aceasta aplicatie, veti obtine parfumarea si improspatarea aerului din incaperea aspirata.

Mare parte din aspiratoarele de pe piata sunt prevazute, din pacate, doar cu accesorii strict necesare, din dorinta producatorilor de a ofei preturi mici. Aspiratorul Puzzi 100 de la Karcher este dotat cu un recipient detasabil pentru apa murdara si cu un maner suplimentar pentru duza de pardoseala, dotari ce au rolul de a va usura munca, astfel incat sa nu obositi dupa primele minute de utilizare.

Iata deci cum producatorul Karcher este preocupat ca modelul Puzzi 100 Super, utilizat impreuna cu accesoriile optionale si consumabilele specifice, sa ofere utilizatorului confort si usurinta in exploatare.

Va invitam la EUROTECH Iasi sa testati acum un produs de inalta calitate si sa va bucurati de avantajele pe care acesta vi le ofera!

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B. Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Suntem si pe facebook: www.facebook.com/eurotech-iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X