fbpx

Despre rețeaua Tehnik®

Rețeaua Tehnik® reprezintă un grup de firme ce înglobează un număr de 20 magazine, care includ și puncte de service autorizat, în toate regiunile țării: în Cluj-Napoca, Timișoara prin GRUP EDELWEISS SRL, în Iași prin EUROTECH SRL, în Mediaș prin MAXI TOOLS SRL, în Ploiești, Buzău, Pitești prin METATOOLS SRL, în Brașov și Târgu Mureș prin TECHNO PRO SRL, în Constanța, Cernavodă, Galați și Urziceni, Bacău, București, Brăila, Motru, Slatina, Târgu Jiu prin TRITON SRL.

Fondat în anul 2011, acest grup de firme dorește să ducă, la nivel național, aceeași politică de business: să furnizeze permanent servicii de calitate, cu promptitudine și seriozitate.

Grădina primăvara

 

Pentru a întâmpina primăvara aceasta așa cum se cuvine, partenerii Rețelei Tehnik® îți propun scule și instrumente care să-ți transforme o zi de muncă într-una de relaxare și voie bună.

Astfel iți propunem un pachet format din foarfeca pentru ramuri groase Fiskars 112160 L28 și foarfeca cu mecanism de forță Fiskars 111520 (pag. 8).

Foarfeca pentru ramuri groase Fiskars SingleStep 112160 L28 este o unealtă foarte utilă în orice gospodărie sau livadă. Lama, în formă de cârlig, ajută la o tăiere cu minim efort a crengilor cu o grosime de până la 35 mm. Mânerele sunt confecționate din poliamidă armată cu fibră de sticla.Această foarfecă Fiskars cu o lungime  de 500 mm și o greutate de doar 1050 g, îți oferă perioade de lucru îndelungate cu minim efort.

Foarfeca cu mecanism de forță Fiskars 111520 are un concept ergonomic pentru confort și ușurință în utilizare, fiind recunoscută în primul rând pentru calitate și performanță. Mânerele sunt realizate din poliamidă armată cu fibră de sticla și permit folosirea simultană a degetelor, iar lamele, din oțel inoxidabil CrMoV și acoperite cu un strat antifricțiune din PTFE,  sunt protejate de un mecanism de închidere accesibil atunci când foarfeca nu este folosită. Tehnologia patentată PowerStep permite grădinarilor să taie ramuri în 1, 2 sau 3 pași. Foarfeca selectează autonom opțiunea graduală pentru a reduce forța necesară tăierii. Noul mecanism revoluționar ușurează munca grădinarilor, eliminând încordarea și durerea pentru a desăvârși plăcerea grădinăritului.

Scule profesionale

 

Atunci când vine vorba de scule profesionale, îți oferim 70 de piese atent aranjate într-o cutie metalică cu 5 compartimente de la SATA (pag. 4 ). Eficiența acestei truse nu este dată doar de numărul mare de piese, ci și de spațiul mic de depozitare. Setul de livrare conține 3 capete tubulare lungi 1/2” cu 6 laturi, 17 capete tubulare 1/2” cu 6 laturi și 49 de accesorii.

Dacă iți dorești să ai o zi creativă sau ai prea multe reparații de făcut, îți recomandăm mașina de găurit cu acumulatori Bosch GSR 18-2-LI PLUS PROFESSIONAL. Aceasta reprezintă o soluție atractivă în segmentul entry-level pentru utilizări profesionale. Acumulatorii te ajută să lucrezi oricând și oriunde, fiind accesorii dedicate activităților care necesită mobilitate ridicată. Mașina de găurit  are integrat sistemul Bosch Electronic Cell Protection (ECP), care protejează acumulatorii împotriva suprasolicitărilor, supraîncălzirii sau a descărcării profunde, mărind astfel durata de viață  a acestora. Nici protecția motorului nu a fost uitată, astfel că sistemul Electronic Motor Protection (EMP) îl protejează împotriva suprasarcinilor, asigurându-i o durată de viață mai lungă. Datorită designului compact, manevrarea este mult mai ușoară, iar frâna de motor, pentru lucrul de precizie la înșurubare în serie, o face o sculă mult mai sigură.

Aer comprimat

 

Compresorul cu piston Fiac COSMOS 225  (pag. 7) îl poți folosi pentru a vopsi mobila veche, pentru a curăța jantele sau sufla spațiile înguste, acesta îndeplinind cu succes toate necesitățile tale. Este un compresor profesional, cu un piston acționat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o construcție robustă, ungere îmbunătățită realizată cu un consum scăzut de ulei, aripioare de răcire a cilindrului și a capacului chiulasei, ventilație forțată cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protecție termică cu resetare automată, regulator de presiune, manometru, supapă de siguranță, robinet de purjare a condensului, roți și mâner pentru transport.

Generatoare de curent

 

Generatorul TM4501 de la AGT (pag. 14) este o soluție ideală pentru alimentarea consumatorilor casnici, alimentarea unei case de vacanță sau a sculelor electrice. Este dotat cu un motor Honda în 4 timpi GX270, cu protecție termică, două prize Schuko de 16 A și dezvoltă o putere maximă de 4,2 kVA.  Motorul Honda GX270  este echipat cu protecție la suprasarcină și cu senzor pentru lipsă ulei. Alternatorul SINCRO, protecția termică și volmetrul îl transformă într-un generator absolut necesar atât pentru activitățile profesionale cât și pentru momentele de relaxare.

 

Reteaua Tehnik nr. 26 poate fi vizualizată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X