fbpx

Îmbrăcămintea de protecție CERVA – seriozitate din Cehia

CERVA – seriozitate din Cehia

Cerva este o companie cu capital ceh, ce se ocupă cu furnizarea echipamentelor de protecție personal în regim en-gros.

Cu un portofoliu extrem de vast de produse, cu disponibilitate ridicată pe stoc, datorită depozitului central și echipei de profesioniști din cadrul firmei, precum și datorită rețelei extinse de parteneri de distribuție, Cerva este un furnizor de încredere în ceea ce privește echipamentele de protecție.
Cerva își începe activitatea în România în anul 2011, iar din 2016 devine partener Eurotech.
Motivul pentru care i-am ales ca parteneri este că cele două companii împart aceeași misiune, și anume sănătatea și siguranța muncitorului, indiferent dacă vorbim despre activitățile din propria gospodărie sau despre de munca în construcții.
Dintre produsele comercializate regăsim:

• Bocancii de protecție – sunt creați special pentru orice fel de structura, cu talpă din poliuretan sau poliuretan termoplastic. Sunt dotați cu material termoizolant si sunt rezistenți la apă. Partea din față poate fi prevăzută cu bombeu metalic sau nu, in functie de modelul ales. Sunt rezistenți la carburanți si la combustibili.

• Combinezoanele – sunt articole de îmbrăcăminte folosite în timpul lucrului cu acizi, substanțe chimice periculoase, praf și stropi de substanțe lichide.

• Pantalonii/salopetele – de lucru sunt termoizolanți, fiind creați special pentru activități desfășurate la temperaturi scăzute, asigurând un confort crescut. Articolele sunt făcute din bumbac 100% sau din amestec de bumbac și poliester.

• Jachetele – sunt articolele de îmbrăcăminte cu cea mai mare căutare, fiind confecționate din bumbac 100% sau din amestec de bumbac și poliester. Sunt ideale pentru activitățile din interior sau cele din aer liber, acestea oferind protecția de care ai nevoie împotriva frigului.

• Mănușile – sunt accesoriile care nu trebuie să lipsească din orice activitate, ele protejând mâinile de contacul cu substanțe nocive sau de intemperii. Acestea sunt confecționate din poliester și/sau bumbac, având utilizări diverse.
Indiferent că vorbim despre protecția împotriva condițiilor de mediu sau despre protecția la locul muncii, produsele Cerva reprezintă standardul de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X