Intotdeauna piese de schimb originale BOSCH: calitate pana la detaliu

Pentru ca doriti tot ce este mai bun pentru scula dumneavoastra electrica: intotdeauna perii colectoare (carbuni) originale BOSCH

Numai cu periile originale BOSCH sculele electrice pot furniza calitate 100% BOSCH. Periile originale garanteaza urmatoarele avantaje:

  • Durata de functionare cu pana la 80% mai indelungata
  • Protectie impotriva defectarii componentelor invecinate: decuplare automata la atingerea limitei macime de uzura
  • Utilizare sigura si fiabila a sculei electrice
  • Intervalul mai indelungat de schimbare a periilor colectoare
  • Durata totala de viata a sculei electrice mai indelungata

Pentru o functionare linistita

Periile colectoare gresite, de calitate inferioara, pot duce la aparitia scanteilor. Aceasta poate cauza deteriorarea altor componente si provoaca defectarea prematura a sculei electrice. Utilizarea periilor colectoare originale BOSCH prelungeste intervalul de schimbare a periilor, marind totodata durata totala de viata.

Durata de exploatare mai indelungata

Departament de cercetare de la BOSCH a optimizat atat constructia cat si materialul periilor colectoare originale BOSCH, astfel incat durata de functionare a acestora este cu pana la 80% mai indelungata decat cea a produselor concurente.

Sigure pana la limita

Dupa atingerea limitei maxime de uzura, periile colectoare originale BOSCH cu decuplare automata impiedica defectarea celorlalte componente. O scurta pauza pentru schimbarea periilor colectoare previne costurile mai mari cu reparatiile si perioadele ulterioare de intrerupere neprevazuta a functionarii.

Argumentele pentru achizitia si utilizarea acestor piese de schimb sunt nenumarate si echipa de la EUROTECH va asteapta sa vi le prezinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *