fbpx

Masina de satinat GSI 14 CE Professional: Finisezi cu spor cand ai ajutor!

Gandita pana la cele mai mici detalii, noua Masina de satinat GSI 14 CE Professional de la BOSCH este un real ajutor atunci cand vine vorba de slefuirea fina, structurarea, satinarea si matuirea suprafetelor metalice. Este ideala pentru prelucrarea diverselor suprafete metalice si ajuta la netezirea impecabila si rapida a acestora.

Dispozitivul este dotat cu motor puternic de 1.400 W cu sistem Constant Electronic (CE), ce mentine turatia aproape constanta la mersul in gol si sub sarcina, asigurand un randament uniform de lucru.

Prelucrarea metalelor ridica exigente mari. Sculele electrice de la BOSCH, destinate acestui domeniu de utilizare, se remarca printr-o putere mare si ergonomie potrivita. Un exemplu in acest sens este si masina de slefuit si satinat de doar 3,4 kg, prevazuta cu un maner ingust, pozitionat ergonomic, ce asigura o utilizare mai placuta si o productivitate optima.

Inlocuirea accesoriilor se face fara utilizarea altor unelte, iar gama larga si diversificata de accesorii pusa la dispozitie faciliteaza munca utilizatorului. De asemenea, regulatorul de turatie permite ca masina de satinat GSI 14 CE Professional sa fie folosita pe o diversitate de suprafete, indepartand cu precizie, uniform si fara urme, stratul de oxizi de laminare.

GSI 14 CE Professional vine in ajutorul utilizatorilor pentru care, slefuirea si satinarea metalelor, a reprezentat dintotdeauna o provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X