fbpx

Termodetectorul PTD 1 de la Bosch: inamicul mucegaiului

BOSCH inoveaza, inoveaza si iar inoveaza! Pot exista multe motive pentru care sa nu va simtiti tocmai bine intre cei patru pereti ai dumneavoastra. Nu pierdeti timpul cautand cauzele posibile. Produsul pe care ne invita sa il descoperim astazi este PTD 1, un termodetector ideal pentru casa, ce masoara temperatura suprafetelor, temperatura ambientala si umiditatea aerului. Imediat dupa masuratori, acesta interpreteaza rezultatele de masurare in ceea ce priveste puntile termice ascunse sau mucegaiul si informeaza unde trebuie actionat.

Cu PTD 1 identificati foarte usor puntile termiceascunse si gasiti zonele cu potential de aparitie a mucegaiului. Deoarece el este singurul aparat de masura care nu numai ca masoara temperatura mediului ambiant, cea a suprafetelor precum si umiditatea aerului, dar le si interpreteaza in acelasi timp. Produceti schimbarea printr-o apasare de buton!

Este considerat pe buna dreptate un aparat de masura multifunctional: domeniul sau de utilizare se intinde in toate incaperile caminului dumneavoastra. Indiferent daca este vorba de bucatarie, pod sau baie – cu PTD 1 de la BOSCH determinati rapid si eficient conditiile de mediu din acel spatiu si obtineti indicatii importante pentru ameliorarea climatului ambiental.

Utilizare inteligenta si diversificata.
PTD 1 dispune de trei moduri diferite de masurare, intre care puteti comuta rapid printr-o apasare de buton. Daca, la evaluarea si interpretarea rezultatelor de masurare, PTD 1 identifica o punte termica sau un pericol de aparitie a mucegaiului, acestea sunt semnalizate optic de lampa de avertizare in trei culori.

Masurarea temperaturii suprafetelor
Prin masurarea cu raze infrarosii, fara atingere, PTD 1 determina peste tot temperatura exacta a oricarei suprafete.

Determinarea puntilor termice

Puntile termice pot exista oriunde in caminul dumneavoastra. Problema: ele nu pot fi identificate cu ochiul liber. In schimb constituie una dintre cele mai frecvente cauze ale cresterii costurilor de incalzire si ale unui climat ambiental nesanatos, ele ducand la pierderi de caldura si favorizand aparitia mucegaiului. PTD 1 va sprijina in detectarea factorilor ascunsi de crestere a cheltuielilor, identificand locurile in care trebuie sa luati masuri corespunzatoare de inlaturare a lor.

Limitarea pericolului de aparitie a mucegaiului
Indiferent daca este vorba despre o fereastra neetansa, o fatada prost izolata sau o umiditate a aerului prea mare in camera respectiva – exista o multitudine de cauze care pot favoriza aparitia mucegaiului. Protejati-va cei patru pereti: cu PTD 1 depistati imediat locurile care prezinta risc si puteti actiona la timp, inaintea formarii unui climat ambiental care sa va puna in pericol sanatatea. Foarte comod, printr-o apasare de buton. Prin semnalele de avertizare respectiv de anulare a avertizarii transmise de afisajul cu LED-uri in 3 culori, localizati simplu si rapid locurile cu risc de dezvoltare a mucegaiului.

Acest produs beneficiaza, pana la sfarsitul lunii martie de pret promotional. Puteti sa il testati la EUROTECH Iasi, distribuitor autorizat BOSCH de 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X